5.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, февруари 21, 2024

Главният секретар на МВР: Има сигнали срещу президентството

Най-четени

Още публикации

Главният секретар на МВР Живко Коцев потвърди в Шумен, че в Министерството на вътрешните работи са постъпвали сигнали срещу президентството. Докладът ще бъде готов още днес, но данните в него ще бъдат оповестени от политическото ръководство. Вчера народният представител от ДПС Делян Пеевски попита защо няма информация за дела с висок обществен интерес.

Живко Коцев каза, че в различни служби на вътрешното ведомство са постъпвали сигнали по отношение на президентството.

Предварителните сведения потвърждават, че са постъпвали такива сигнали. Очаквам да ми се представи окончателен доклад, да стане ясно какъв е техният брой, в кои структури са подавани, какъв е техният характер и едва тогава можем да дадем пълната информация за какви случаи, за какво се касае, къде са постъпвали, коя служба ги е отработвала и тяхното движение. При всички положения сигналите са отработвани, извършвани са проверки и предполагам, че са докладвани в прокуратурата, това е мое предположение, но такава е логиката“, заяви главният секретар на МВР.

Той каза още, че е формирана работна група в МВР, която да осигури прилагането на мерките, свързани с Шенген и опазването на външните граници на Европейския съюз.

Източник: БНТ

Снимка: МВР

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации