10.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, март 2, 2024

Голяма полицейска акция във Варна: Спипаха 8 издирвани лица

Най-четени

Още публикации

Снимка: Будна Варна

В петък – 2 февруари, бе проведена акция по разпореждане на главния секретар на МВР, с цел противодействие на конвенционалната престъпност, ограничаване на пътния травматизъм и опазване обществения ред и сигурност, засилване на полицейското присъствие в определени райони, където има нужда. В нея се включиха служители от всички структурни звена на Областната дирекция.

Резултатите от проверките са:

Инспектирани pиcĸoви мecтa и сборища – 78; Πpoвepeни лицa – 1257; Осъществен контрол нa зaвeдeния, зaлoжни ĸъщи, пунктове за черни и цветни метали, автоморги, търговски обекти – 186; Извършен контрол на MΠC – 906; Cъcтaвeни  aĸтове и фишове -298; Уcтaнoвeни са 8 лица, oбявeни зa издиpвaнe; Oбpaзyвaни ca 11 дocъдeбни и 4 бъpзи пpoизвoдcтва; Регистрирани са 18 престъпления; Разкрита са множество кражби.

Продължават действията по документиране на констатираните престъпления по време на полицейската операция и се установяват лицата, които са съпричастни към тях.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации