30.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Времето утре във Варна – 9 февруари 2024

Най-четени

Още публикации

Снимка: Будна Варна

През нощта ще е предимно ясно. В повечето райони ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. В Югоизточна България ще е почти тихо и сутринта там ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. Минималните температури ще са между 3° и 8°, по-ниски ще са по високите полета на Югозападна България, във Варна – около 8°. Утре отново ще бъде предимно слънчево и топло. Ще духа слаб, в Източна България и северно от планините умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са между 17° и 22°, във Варна – около 22°.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен и силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра – около 4°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на места главно по южното крайбрежие видимостта ще е намалена. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са 19°-22°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации