22.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Остава ли Благомир Коцев кмет на Варна: Дойде отговор от Маршаловите острови

Най-четени

Още публикации

Колаж: Будна Варна

Възоснова свое протоколно решение от 26.01.2024 г. ОИК Варна отправи искане за информация до Търговския регистър на Маршаловите острови, относно данни за дружеството Aspen Maritime Investment Inc.

С вх.№ 478/07.02.2024 г. от Търговския регистър на Маршаловите острови в ОИК Варна е постъпил отговор с данни за горното дружество и копие от официален документ за анулиране на регистрацията му на 28 ноември 2017 г.

ОИК Варна като взе предвид че регистрацията на дружеството Aspen Maritime Investment Inc. е анулирана преди датата на обявяването за избран за кмет на община Варна на Благомир Рубинов Коцев, не установява наличие на обстоятелства за предсрочно прекратяване на пълномощията му по чл.42 ал.1 т.5 ЗМСМА поради липса на несъвместима дейност и/или заемане на длъжност във връзка с търговско дружество Aspen Maritime Investment Inc., визираното в сигнал с  вх.№ 468/25.01.2024 г.

Затова ОИК реши: Отказва предсрочно прекратяване на пълномощията на Благомир Рубинов Коцев като кмет на община Варна, относно обстоятелствата визирани в сигнал с вх.№ 468/25.01.2024 г. свързани с търговско дружество Aspen Maritime Investment Inc.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации