10.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Заради грешен резултат от наркотест на пътя мъж загуби работата си, дома си, а баща му се прибра в ковчег

Най-четени

Още публикации

Врачанин загуби всичко заради фалшио положителен тест за наркотици на пътя. Той е без работа, без семейство, без дом. Седем месеца по-късно се доказва, че не е имало наличие на наркотици в кръвта му, а полевият тест е отчел грешен резултат. 

Заради един фалшив тест почина баща ми, разказа пред Нова тв потърпевшият Лъчезар Лазаров.

Спряха ни от полицията и изведнъж ме свалиха от колата. Направихме тест за алкохол, той беше отрицатален. После някакъв друг тест искаха да направя и той бил положителен за бензодиазепин. Аз дори не знам какво означава това, коментира той.

Взеха ми книжката, номерата на колата и ме оставиха на улицата и ми казаха да си тръгвам. Аз съм електричар. В колата ми имаше много машини. Звъннах на шефа си да му кажа какво става. Закараха ме в София във ВМА, като някакъв пристъпник едва ли не. Дадох кръв и след това ме върнаха в Своге и пак ме оставиха на улицата, разказа той.

Успях да си прибера колата и това беше. Аз не смеех да кажа на татко. Той беше далеч от мен, много се притеснявах. Но хорските приказки няма как да ги спреш. Започнали са да му се обаждат. Той беше в Германия. Обади ми се и почна да ме пита какво става, да не би да съм тръгнал по лош път, наркоман ли съм. И той от притеснение почина, от масивен инфаркт. Всеки ден ми звънеше и ме питаше какво става. Искаше да си дойде в България, но не успя. Татко си дойде, но в ковчег, разказва през сълзи Лазар. 

И след това живота ми се преобърна. Трябваше да събера 7 000 лева, за да мога да върна моя баща в родината му. Никой от държавата не ми помогна, коментира той.

Никога не съм употребявал наркотици, не съм виждал дори, коментира той.

Кадър: Нова тв

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации