5.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, февруари 21, 2024

Освобождават скандалната варненка Катрин Йорданова срещу 5000 лв. гаранция

Най-четени

Още публикации

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 23-годишната Катрин Йорданова, популярна повече като „Мис Силикон“, за шофиране след употреба на наркотици.

„На 12 февруари обвиняемата шофирала лек автомобил „Мерцедес“ по ул. „Атанас Манчев“ в „Студентски град“ в София, след употреба на кокаин, установено по надлежния ред с протокол за химикотоксикологична експертиза, издаден от ВМА“, посочиха от прокуратурата.

По случая е образувано досъдебнопроизводство за престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 1 до 3 години и с „глоба“ от 500 до 1500 лева.

От Софийска районна прокуратура уточниха, че обвиняемата не е осъждана. Спрямо нея е взета мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 5000 лева.

Още през януари „Мис Силикон” се похвали в социалните мрежи, че шофира луксозния си автомобил с 256 км/ч. 

Преди дни тя показа и как шофира с превишена скорост в градски условия. Нейни бдителни последователи в социалните мрежи забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България – Народно събрание”.

Междувременно Народното събрание изпрати официална позиция до медиите по повод стикера. „Това е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента. Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила“, посочиха от институцията.

Снимка: Фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации