15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, април 30, 2024

Млад мъж се нуждае спешно от помощ, за да живее

Най-четени

Още публикации

Млад мъж от Провадия се бори за живота си. Негови близки и приятели организираха благотворителна кампания, за да съберат нужната за лечение на Нурсел Реджеп сума.

Ето какво пише негов близък:

„Здравейте приятели, обръщам се към Вас със Зов за помощ!

Нурсел Адем Реджеб, който повечето от вас познават, само на 35г., момче със златно сърце, но за съжаление ни се наложи да чуем страшната диагноза чернодробна недостатъчност. Минахме през много болници, но от всякъде чувахме, че няма да живее… Трябва чернодробна трансплантация, но трябва да изчакте! И така до сега, когато се наложи спешен прием в последната болница, в която е сега, защото жизнените му показатели не бяха стабилни. Неможе да стои на крака, отпадналост, болки,и т. Нат…. После му отказаха и бъбреците, в същото време той гасне пред очите ни. В момента той не може да се обслужва сам, на легло е, под лекарско наблюдение и на медикаменти, които да го поддържат.

Без да губим повече време решихме да се обърнем към Турция за помощ. Болница Медикъл Парк Гьоз Тепе поеха ангажимента да го транспортират с линейка и медицински екип, като ни обясниха, че имаме реална възможност за спасение. Беше ни ясно обяснено, че имаме две възможности, за да спаси живота му: ТРАНСПЛАНТАЦИЯ ИЛИ РЕЗЕКЦИЯ, но след като го прегледат, ще бъде избран най-правилният вариант.

Ориентировъчната сума, която ни е необходима за да можем да спасим Нурсел Реджеб, като в нея влизат всички разходи е 100000€.

От цялото си сърце Ви молим да ни подадете ръка и да ни подкрепите. Ние вярваме, че парите не струват повече от живота и ако се обедини, ще спасим Нуни! Дори едно споделяне ще му помогне. Благодаря Ви!

Открихме сметка и който има желание да се притече на помощ, ще сме му вечно благодарни!

IBAN BG35STSA93000030628471

BIC STSABGSF

Хюсние Адем Реджеб

Основание за превод :дарение

Благодарим от цялото ни сърце

Ако някой иска да се свърже с мен, за да обясня по подробно на тел. 0892767300

Снимка: Facebook

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации