15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Черно море срещу ЦСКА 1948 днес във Варна

Най-четени

Още публикации

Черно море приема ЦСКА 1948 в 18:45 часа на стадион „Тича“ в мач от 24-ия кръг на Първа лига. Срещата ще бъде ръководена от Станимир Тренчев. Негови помощници ще са Димитър Русев и Марио Данаилов, а четвърти рефер ще е Венцислав Митрев. За системата ВАР ще отговаря Радослав Гидженов с асистент Георги Стамболджиев. Варненци ще бъдат без Пабло, който е наказан. В групата не попадна и Мартин Дичев. Гостите ще бъдат лишени от наказания Недялко Пишчевич.

Цената на билетите за срещата е 12 лева и се продават в мрежата на Ивентим. В деня на мача те ще могат да се купуват от касите на стадион „Тича“, които отварят в 16 часа.

Групата: Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Андреас Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев, Уеслен Жуниор, Атанас Илиев, Исмаил Иса.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации