18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 4, 2024

Никола Минчев ще бъде водач на евролистата на ПП

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Никола Минчев ще бъде водач на евролистата на „Продължаваме промяната“. Партията се събра на второто си общо събрание, за да реши за кандидат-листата за европейските избори. Вече е ясно, че водач ще бъде Никола Минчев, очаква се утре да станат ясни и имената на останалите кандидати, съобщава „Нова телевизия“.

Ще бъдат гласувани и нови колективни органи на управление, но не се очаква смяна на Кирил Петков и Асен Василев.

Промяната в политическата ситуация и предстоящите парламентарни избори обаче промениха основната тема на събранието и доминираха обвиненията към досегашните партньори в управлението.

„Като гледам как плавно и ритмично се развива процедурата по назначаването на служебния кабинет, току виж парламентарните ще изприварят европейските”, коментира Никола Минчев.

„Когато планирахме датите 30 и 31 март, идеята беше,  че ротацията ще се е реализирала. Тези хора от другия екип нямат никакъв проблем да казват на бялото черно и на черното бяло. Решенията в ГЕРБ ги взима Пеевски. Коалицията е ГЕРБ-ДПС. Сега ще кажа това и ще кажа, че коалицията е ГЕРБ-ДП”, заяви Николай Денков.

„Тази умора е пролетна умора, тя няма да ни спре. Промяната няма алтернатива”, заяви Христо Иванов.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации