12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, май 19, 2024

„Левицата“ регистрира листата си за народни представители от Варна

Най-четени

Още публикации

В Деня на храбростта и професионалния празник на Българската армия и военнослужещите ни „Левицата!“ – Варна призовава варненци за съвместни действия, за да стане Варна столица на мира в района!

„Коалицията регистрира кандидатската си листа във Варна за 50-тото Народно събрание с категоричното си убеждение, че тя се нуждае от компетентни,  отговорни и работещи личности, които да бранят интересите й в парламента, и да се борят Варна да е център на икономиката, културата, образованието, транспорта и мира.“  Така обобщиха визията  за предстоящата битка водачът на листата Иван Иванов и специално присъстващият за събитието председател на партия „АБВ“ Румен Петков.

Водач на листата е Иван Иванов -предприемач, след него са местните лидери на „Движение 21“ – Светлозар Златев и „АБВ“ – доц. Георги Кючуков. Четвърта в листата е лицето на коалицията в отминалите местни избори и настоящ председател на общинската комисия „Здравеопазване“ в местния парламент на Варна – Мария Тодорова.

За доверието на жителите на област Варна ще се борят експерти от целия спектър на обществения живот, излъчени от всички общини в областта – право, медицина, спорт, туризъм, финанси, бизнес.

В коалиция „Левицата!“  участват: партия „АБВ (АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ)“, партия „ДВИЖЕНИЕ 21“, партия „ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ“, партия „ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“, партия „НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СПАСЕНИЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО“ и партия „ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации