24 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юни 16, 2024

Благомир Коцев към абсолвентите от ВСУ: Пожелавам повечето от вас да останат да се развиват във Варна

Най-четени

Още публикации

Кметът Благомир Коцев поздрави абсолвентите от есенната сесия на Випуск`2023 година на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Убеден съм, че сте получили качествено образование. От университетите в града ни излизат образовани млади хора, които славят Варна по целия свят, но много бих искал да видя повечето от вас да останат и да се развиват професионално тук и тук да създадат своите семейства. Това е пожелание колкото към вас, толкова и към мен самия като кмет на нашия град, защото то може да се случи, ако ние сме свършили своята работа и сме създали работни места и условия за вашето развитие, каза пред абсолвентите Благомир Коцев.

Академичното ръководство на ВСУ връчи дипломите за висше образование на над 530 студенти в образователно-квалификационните степени „Бакалавър“ и „Магистър“. Те завършват различните специалности на Архитектурния факултет, Юридическия факултет, факултета „Социални, стопански и компютърни науки“ и на филиала в Смолян.

В този випуск – 28-ият в историята на университета, пълните отличници от есенната сесия са 17. Връчени бяха и дипломи за образователна и научна степен „Доктор“.

Снимка: Община Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации