18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юни 16, 2024

Заместник-кметът Илия Коев награди победителите от конкурса „Зависим или независим – Какъв е твоят избор?“

Най-четени

Още публикации

Заместник-кметът Илия Коев награди победителите от конкурса „Зависим или независим – Какъв е твоят избор?“. Инициативата се провежда за четвърта година по повод Световния ден без тютюн – 31 май и е неделима част от „Програма за превенция на употребата на наркотични вещества сред ученици V – VII клас“ на общинска дирекция „Превенции“ в партньорство със 17 варненски училища.  


Заместник-кметът Коев поздрави всички участници проявеното творчество и въображение по време на специална церемония по награждаване, на която бяха отличени 9 ученици в трите възрастови категории. За своята  креативност и за творческата си позиция по наболели сред обществото и младежите теми, малките художници получиха грамоти и рисувателни комплекти. В конкурса се включиха общо 244 деца от Варна, всички те бяха поощрени за желанието да участват в състезанието. 


Идеята за изложбата е да насърчи учениците да изберат живот без зависимости и превенция на употребата на психоактивни и рискови за здравето вещества. По този повод в различни инициативи в областта на изкуството и науката, Община Варна приканва децата да приложат творчески знанията, получени по време на Програмата за превенции.

Снимка: Община Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации