26.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Младеж се вряза с BMW в ограда на къща в Аксаково

Най-четени

Още публикации

Младеж, във видимо нетрезво състояние, се е врязал с BMW-то си в оградата на къща в Аксаково. Инцидентът е станал в 5 часа тази сутрин. За случката алармираха самите потърпевши.

Виновникът се е опитал да избяга от местопроизшествието, като дори нападнал вербално ошашавените потърпевши, които веднага сигнализирали за случващото се на тел. 112.

“ Видях те къде живееш“, заплашил той недоумяващите гражданите на Аксаково.

„В 5 сутринта трясък разлюля къщата. Едно “ много добро момче“ се вряза в оградата и като добросъвестен шофъор и възпитан гражданин тръгна да бяга. Пиян и дрогиран заплашва и кълне ….Само сутрин карал така.. Естествено,че ние сме виновни ,че си с 1,64 алкохол. Ние те надрусахме….и не ти помогнахме да избягаш…за да го направиш пак и на следващата седмица. Ти в двора дет се вика влезе…остава и да не ни знаеш къде живеем. Дайте на децата си ясна мисъл за цената на човешкия живот! Отсреща са гробищата….Нека не ги пълним повече. А това зависи от нас и това,което оставяме след нас!“, споделят потърпевшите.

Снимка: Фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации