26.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, юли 19, 2024

XVIII Национален събор на Лада клуб България ще се проведе в с. Неофит Рилски

Най-четени

Още публикации

Лада клуб България ще проведе традиционния си събор в началото на месец юли и тази година. Домакин на тазгодишното XVIII издание на мероприятието е Исторически парк. Събитието ще се проведе на 6 юли, събота, на паркинга на парка.

Съборът ще бъде тържествено открит от председателя на Лада клуб България Денис Иванов в 11:30 ч. Между 12:15 и 16:30 ч. автомобилите ще бъдат на разположение за разглеждане и снимки. След това ще се проведе състезание за майсторско управление на специално подготвено трасе с конуси. Между 18:30 и 19:30 ч. са предвидени игри с публиката, последвани от награждаване на участниците и закриване на официалната част. Наградите ще бъдат в пет категории – „Най-добре реставрирана Лада”, „Най-добре запазена Лада”, „Най-добре модифицирана Лада”, „Награда на журито” и „Специална награда на Исторически парк”.

На 7 юли, неделя, участниците в събора ще проведат авто-поход в колона от паркинга на Исторически парк до Мадарския Конник.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации