16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

12-годишен задигна 2600 лв. от кола във Велинград

Най-четени

Още публикации

Хлапак от велинградския квартал „Анезица“ е бил задържан, след като откраднал сума от 2600 лв. от паркиран автомобил в курортния град. Това съобщи говорителят на пазарджишката Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

Вчера в Районното управление на полицията във Велинград бил получен сигнал от 74-годишна жителка на курорта. От автомобила на нейния съпруг неизвестен отмъкнал сумата от 2600 лева. Возилото било паркирано на улица във велинградския квартал „Чепино“. Екип на полицейското управление извършил оглед и незабавно било предприето разследване.

С учудване органите на реда установили, че автор на посегателството е 12-годишен от велинградския квартал „Анезица“. С момчето работят криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.

И друг тийнейджър е разкрит като извършител на грабеж в курортния град. В събота вечерта в РУ-Велинград бил получен сигнал от 73-годишен жител на курортния град.

Той информирал органите на реда, че неизвестен го е заплашил с коса за косене на трева. След това нападателят отмъкнал от жертвата си сумата от 20 лева и избягал. В резултат на предприетите действия „по горещи следи“ служителите от РУ-Велинград установили, че автор на грабежа е 15-годишен тийнейджър от същия град.

В присъствието на криминалисти, разследващ полицай и инспектор „Детска педагогическа стая“ тийнейджърът пълни самопризнания и предал вещи имащи отношение към извършеното престъпление. По случая се води бързо производство.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации