12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 20, 2024

Благомир Коцев: Задръстването на Морска гара е следствие от частно събитие, организирано на територията на Пристанище Варна. Общината не е била уведомена за него.

Най-четени

Още публикации

Кметът на Община Варна Благомир Коцев излезе с официална информация по случай снощните задръствания на територията на Пристанище Варна, видя репортер на „Будна Варна“.

Ето й поста на Благомир Коцев във фейсбук:

Задръстването на Морска гара е следствие от частно събитие, организирано на територията на Пристанище Варна. Общината не е била уведомена за него. Веднага след като бях информиран, предприехме всички възможни мерки за регулиране на движението от Общинска полиция и ОД на МВР Варна, които са вече на терен и помагат.

Ще потърся отговорност за това и ще изискам управителният орган на Пристанище Варна да уведомява Общината и ОД на МВР Варна за подобни събития предварително, за да регулираме движението и достъпа до Морска гара за удобство на гражданите и предотвратяване на задръстванията. Призовавам и гражданите, за тяхно удобство, при такива събития на територията на Морска гара и при възможност, да не идват с автомобилите си, а да използват алтернативни методи за придвижване.

снимка: Димитър Тодоров / Виждам те КАТ – ВАРНА

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации