13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, май 21, 2024

Васил Петров: Проспахме 10 минути, сами сме си виновни

Най-четени

Още публикации

Треньорът на Спартак Варна Васил Петров заяви след загубата с 1:2 като гост от Янтра Габрово, че „соколите“ сами са си виновни за поражението.

„Причините – проспахме 10 минути. Поведоха ни с 2:0 след елементарни грешки. Опитах се да вдъхна кураж на футболистите – гол, пропусната дузпа. С втори гол щеше да е съвсем различно. Ахмедов не може да си позволи да си изпусне нервите. Откъм футболно естество ние бяхме отборът, който търсеше победата, опитваше се да играе футбол. Поздравявам отбора на Габрово. Адмирации за тях като хъс и характер.

Винаги може да се търсят оправдания. Аз не съм от тези хора. Не искам и сега да е така. В нас е вината. За предателство при Ахмедов не мога да говоря. Той прегоря, със сигурност му повлия е пропускът. Изпусна си нервите, беше ясно, че ще го изгонят. Не е професионално поведението му.

Ако наблюдаваме всички действия около мен, ясно е, че с оглед постигнатите резултати, от ръководството се колебаеха. Аз работя в името на Спартак. Друго не мога да коментирам. Ако върнем лентата назад, още в началото се търсеше нов треньор. Ако погледнете от моя гледна точка, може да кажете, че е трудно да знаете, че във всеки един момент може да не сте вие.

снимка: фейсбук / Васил Петров

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации