27.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, юли 24, 2024

100-те бона не стигнаха на Рълев за апартамент

Най-четени

Още публикации

Днес реалността е друга и голямата награда ти стига само за начало на някаква инвестиция. 25-годишният зъботехник грабна 100 000 лв. от предаването, но те вече са изхарчени. 60 бона Рълев е похарчил за новия си бизнес. Той е създал собствена зъботехническа лаборатория, но тези пари не са му стигнали и се е наложило част от машините да му ги купи баща му, който разполагал със солидни финансови възможности.

Останалите 40 000 лв. Иван е вложил в закупуването на собствено жилище. Това е само първоначалната му вноска, а останалото го е платил с ипотечен кредит, който ще изплаща цели 20 години. Иван Рълев е младо момче и не бил наясно много с родната действителност. Той си въобразявал, че 100 бона ще променят живота му и останал много разочарован, когато узнал, че за нищо няма да му стигнат, а ще трябва да търси чужда помощ за осъществяване на мечтите си, пише crimesbg.com.

източник: фейсбук / Иван Рълев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации