16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Бомбардират Лили от „Фермата“ с неприлични предложения

Най-четени

Още публикации

На въпрос очаква ли наплив от ухажори след появата по телевизията, тя отговаря: „Вече има наплив, но когато прекаляват, направо ги блокирам. Получавам доста странни предложения, има и неприлични. Не вярвам като цяло в запознанствата в интернет, пък и имам доста високи изисквания към мъжете“. Тя е категорична, че в предаването е срещнала своето ново семейство.

„С всички съотборници от „Канатица” имам много добри отношения, но най-близки са ми тези, с които бях до края: Теди, Кенан и Коки. С тях продължавам да съм много близка и след финала на „Фермата”. В момента съм в България и съм отседнала при Теди. Зрителите знаят, че ние двете бяхме единствените жени в отбора почти през половината време от „Фермата” и това много ни сплоти. Така че не мисля, че в реалния живот нещо може да ме раздели с тези хора. Както казах отседнала съм при Теди, говорих по телефона с Кенан поне 40 минути пред интервюто, а след малко отиваме на гости при Коки“.

Тя не крие и отношението си към Петър, който бе обявен за сивия кардинал във „Фермата“. „Смятам Петър за изключително фалшив и лицемерен. Разбира се, съвсем не отричам и неговите положителни качества, но според мен фалшиви хора като него, дори да отидат на финал, няма как да спечелят „Фермата”. Случвало се е и мен да пробват да манипулират, но няма как да мине номерът. Усещам опита за манипулация още в самото начало и рязко го прекратявам. Така че мен няма начин някой да ме манипулира, по-скоро аз бих манипулирала някой“.

снимка: инстаграм / Лили

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации