20.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, април 28, 2024

Времето във Варна – 13 декември 2023

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Днес над Черноморието облачността ще е значителна, без валежи. Ще духа умерен южен вятър. Максималните температури ще са 9°-12°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 13 декември слънцето във Варна изгрява в 7:32 часа и залязва в 16:33 часа. Продължителността на деня е 9 часа и 1 минути. Фаза на луната е новолуние.

Във вътрешността на страната облачността ще е разкъсана, средна и висока, без валежи. Сутринта в низините ще има мъгла или ниска облачност. В повечето райони ще духа до умерен югозападен вятър, на места северно от планините ще е временно силен и с него ще се пренася топъл въздух. По западното поречие на Дунав и в западната част на Горнотракийската низина ще се задържи почти тихо и мъгливо, там температурите ще останат ниски. В останалата част от страната преобладаващите максимални ще са между 9° и 14°, в София – около 12°.

Над планините ще има висока и средна, предимно разкъсана облачност. Ще духа умерен и силен вятър от запад-югозапад и с него дневните температури ще се повишат. Максималната на височина 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра – около 4°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации