11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Заплати по 2700 лева във Виваком и Yettel

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Обява за позиция „търговец“ в Несебър показва, че възнаграждението е от 1400 до 2700 лв. бруто

74 свободни места в цяла България обяви една от трите телекомуникационни компании у нас – Vivacom. Това сочи проверка на Флагман.бг в платформа за набиране на персонал и работа. Прави впечатление, че най-високото възнаграждение е за търговски консултант в столицата, а на следващо място се нарежда обектът в Несебър и още няколко големи градове, предаде Флагман.

Например за обект в град София служителят ще получава брутна заплата между 1800 лв. и 3000 лв. В обявата е посочено обаче, че това работата е подходяща както за хора с малък опит, така и за такива, които за първи път се докосват до лидера в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги.

Какви са заплатите на консултантите от магазините на Yettel

В Русе, Пазарджик, Добрич и Велико Търново за поцизията „търговец“ компанията предлага възнаграждение от 1400 до 2700 лв. бруто, колкото е и в Несебър.

За Самоков, Крумовград и Велинград заплатата на същата позиция е по-ниска – от 1400 до 2500 лв. Има градове с още по-ниско възнаграждение  – в Нова Загора и Раднево например са от 1300 до 2000 лв. 

Търсят се търговски консултанти в магазини в още много други градове, сред които са Плевен и Варна, но в обявите не са посочени заплатите, които компанията предлага.  Особено впечатление прави, че не са малко и обявите, в които се набират техници, инженери, специалисти, web администратори и др., но отново не е посочено какво е възнаграждението.

В Бургас компанията търси старши специалист Техническа инфраструктура мобилна мрежа, като заплатата е мистерия за посетителите на сайта за набиране на персонал.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации