16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, април 28, 2024

Времето във Варна – 14 декември 2023

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Днес по Черноморието облачността ще е значителна, средна и висока. Без валежи. В сутрешните часове на места ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа умерен, временно силен югозападен вятър, след обяд ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са 13°-16°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 14 декември слънцето във Варна изгрява в 7:33 часа и залязва в 16:33 часа. Продължителността на деня е 9 часа. Фаза на луната е един ден след новолуние.

Във вътрешността на страната облачността, предимно средна и висока, ще се увеличава и вплътнява. След обяд в северозападните райони от страната ще започнат валежи от дъжд, а до вечерта ще завали на много места в Западна и Централна България. Преди обяд ще духа умерен, в югоизточните райони – временно силен югозападен вятър. След обяд вятърът постепенно ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са от 9° – 11° в Северозападна България до 16° – 18° на места в югоизточните райони от страната. В София – около 14°.

Над планините ще бъде предимно облачно и ветровито. Ще духа силен, по високите и открити части – бурен вятър от запад-югозапад. След обяд в масивите от Западна България ще започнат валежи от дъжд, над 2000 метра – от сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра – около минус 4°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации