11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, април 27, 2024

Варненка: Обират колите ни докато бягаме или се разхождаме в морската градина

Най-четени

Още публикации

Варненка алармира в социалната мрежа фейсбук, че до голяма търговска верига обират колите, докато се разхождаме и бягаме в морската градина. Поста й е качен в групата „Забелязано във Варна“. а десетки варненци потвърдиха в коментарите, че и на тях се е случвало.

Ето й поста:

Здравейте! Пиша този пост като предупреждение за всички , които спират на големия, неохраняем паркинг до Парк Март , за да бягат или да се разхождат в Морската градина….

ОБИРАТ КОЛИТЕ НИ !

ПРИХВАЩАТ СИГНАЛА, КОПИРАТ КОДА , ПОСЛЕ ОТВАРЯТ КОЛАТА ВИ И ВЗЕМАТ ПАРИТЕ!

От 3 години с моята приятелка бягаме всеки ден в Морската и спираме винаги на този паркинг.Нямаме точен час, понякога сутрин , друг път вечер , но вчера и днес -ранния следобяд. Бягаме преди работа или след , затова и в колите ни винаги има чанти, ключове , покупки и др.

Тя ми сподели , че от вчера й липсват пари от чантата( малка сума). Но не беше 100% сигурна .

След бягането днес на паркинга засякохме 2 малки , мургави момченца , самички си вървяха срещу нас, на възраст 6-7 годинки. Докато се качвахме по колите , те изчезнаха , а мъж в работно облекло ( яке и гащеризон – сив цвят с червени ленти) , стоеше до бариерата , на входа на паркинга , оглеждаше се и ядеше нещо.Момченцата бяха наистина не на мястото си там…..Часът минаваше 16:30 и се стъмняваше.

Колата на моята приятелка изглежда току що бе отваряна , защото таблото светеше.Тя бързо провери портфейла си, който уж бе скрила на дъното на джабката и беше празен! За съжаление този път сумата, която липсваше бе голяма !!!

Гарантирано тези малчовци бяха пуснати да ровят в колите, а някой ги чакаше да му се отчитат.

Моята приятелка отиде да пусне жалба във второ районно, а аз веднага реших да напиша този пост!

Моята кола е стара и не беше отключена, но по- нова ли е вашата ……..се пазете!

снимка: архив

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации