26.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юни 23, 2024

Екшън с Гатьо в „Черешката на тортата“

Най-четени

Още публикации

Нацупен като капризна госпожица седи цяла вечер Гатьо в „Черешката на тортата“ и се сърди на всички участници, че не го оценяват по достойнство. Умрял от скука, издразнен, че домакинята Теодора Мудува го кара да танцува „женствени“ танци, и сърдит, че другите му дават малко точки, Пеньо Гатевски – Гатьо идва само да се наяде.

За щастие поне храната, сред която зелеви сарми с патешко магре, се оказва супер вкусна и красиво подредена.Така не само останалите участници, но дори и той даде 10 точки на бившата миска.

Гатьо не може да приеме поражението и факта, че гостите му не харесват суровата сьомга, която им поднася една от предните вечери. Той събра едва 33 точки.

„Много живот бях вложил, винаги съм така. Тези 33 точки са подигравка, аз на всичките им давам по 10 точки, те ми дават по 7″, изригна Гатьо, едва сдържайки нервите си. „Дай на човека 9, да се радва“, съветва още той.

Дистанцираността и незаинтересоваността се набиват на очи, като шампионката Мария Оряшкова дори отбелязва, че него го интересуват само манджите. „Гатьо е дошъл да се нахрани, а не слуша кой през какво е минал. Според мен на него му беше скучно“.

И докато Гатьо се цупи, „вързаната в ръцете“ Теодора, която никога не е готвила, направо разби гостите си с ястия. След като бившата миска посреща колегите си от „Игри на волята“ с урок по ча-ча, тя ги отвежда в хола на приятели, за да ги изненада с меню като от ресторант.

снимка: Нова Телевизия

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации