11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, май 7, 2024

Варненци бягат днес с коледни и костюми

Най-четени

Още публикации

За девета поредна година тази събота във Варна ще се проведе традиционното Щафетно, коледно, карнавално бягане. Няма ограничени на възрастта за участниците, които за повече настроение, ще се състезават с карнавални костюми. Това казаха представители на организатора iRun Красимира Маркович и Николай Колев, цитирани от БНР. За включване в надпреварата не се изисква сериозна подготовка, само желание за забавления, казаха още те. Голям е интересът към събитието. Всяка година участват по 60-70 отбора.

Първите три отбора ще бъдат отличени с медали за техния състезателен дух и усилия. Ще има и томбола с награди за участниците. На финала ще има и кулинарни изкушения. Организаторите приканват състезателите да донесат домашно приготвена храна, за да демонстрират кулинарните си умения. Единствено съветват съставките на ястието да бъдат написани и представени на листче.

Регистрация и раздаване на стартови номера на отборите започва в 9,30 часа в събота на входа на Морската градина. Бягането започва в 10,45 часа.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации