25.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юни 23, 2024

Надежда Ковачева спечели „Гласът на България“!

Най-четени

Още публикации

Надежда Ковачева е големият победител в шоуто „Гласът на България“!

Талантливата певица спечели сърцата и гласовете на зрителите в драматичен финал с Димитрина Германова. Двете момичета стигнаха до последното и най-важно изпитание в десетото юбилейно издание на предаването в оспорвана надпревара. За Надежда Ковачева, наричана българо-мароканската Бионсе, зрителите избраха от Музикалната банка финалната песен да бъде „All By Myself“. Това донесе на Надежда короната в шоуто, както и голямата награда от 50 000 лв.
В паметната вечер шестима финалисти се бориха за зрителската подкрепа в три етапа и започнаха голямото надпяване в следния състав: Отбор Dara: Никола Янакиев, Арканджело. Отбор Мария: Симеон Славев, Димитрина Германова

 Отбор Миро: Елена Попова, Надежда Ковачева.
Кандидатите за титлата „Гласът на България“ пяха песни, с които се чувстват емоционално свързани, както и парчета, избрани от зрителите с онлайн гласуване от музикалната банка от сайта на шоуто. В крайна сметка до големия финал стигнаха Димитрина Германова и Надежда Ковачева. Зрителите дадоха своя вот за Надежда, която си тръгва от предаването с 50 000 лв. и титлата „Гласът на България“!

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации