23 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, юли 23, 2024

Ивет Лалова е бременна (снимка)

Най-четени

Още публикации

Ивет Лалова и нейният съпруг Симоне Колио очакват първата си рожба. Най-добрата ни спринтьорка през последните години е бременна в петия месец.

„Това е другата ми голяма мечта, която се сбъдна. Ще бъда мама. Не смятам да спирам да работя, защото това бебенце, което нося вече работи. Аз съм спринтьор и то от мъничко спринтира“, каза тя в предаването „120 минути“ по bTV. 

Двамата разбрали щастливата вест на олимпийския стадион в Будапеща. 

„Дойде ми мейл с резултатите от кръвния тест. Симоне беше до мен и му казах: „Ще си имаме бебе“. Това е много мил, емоционален момент, не може да се опише с думи. През последните години претърпях много загуби и сега съм щастлива, че ще има още някой с нас“, разказа тя. 

„Да бъда майка е нещо, което чакам от много дълго време“, емоционална бе Ивет. 

Относно режима си по време на бременността, Ивет Лалова разкри, че се храни здравословно. 

„Вярвам, че здравето е в наши ръце и трябва да се храним добре, доколкото можем. Чувствам се добре, дори в оптимална форма – клякам и съм готова да бягам. С и без бременност вярвам, че трябва да живеем здравословно“, каза тя. 

Ивет сложи край на кариерата си след олимпийските игри в Токио, които бяха нейни пети в кариерата. Подобно нещо не бе по силата на много спринтьорки.

Лалова не разкри пола на бебето. Водещият на предаването Светослав Иванов и подари два биберона – син и розов, и я попита кой от тях ще вземе. 

„Ще взема и двата. Полът ще разберете скоро, бебето е едно, не са две“, пошегува се тя. 

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации