21.5 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, юли 22, 2024

Люси Иларионов за раздялата с Ани Хоанг: Болно ми е!

Най-четени

Още публикации

Продуцентът Люси Иларионов е съсипан от мълвата, носеща се във ВИП средите, че двамата с Ани Хоанг са се разделили.

Клюката гласи, че красавицата от виетнамски произход се изнесла от семейното жилище преди седмица и към днешна дата живее под наем. Нещо повече – дори вече си била намерила приятел – оператор, който е под 30 години.

Столични паркетни лъвове разнасят, че Иларионов също предпочел други страсти пред азиатското цвете. Продуцентът признава, че му е много болно от грозните клюки, пише „Уикенд“. 

Дори не намира думи за този случай, но подчертава, че жена му си е у дома, а той продължава да снима. Той не може да повярва как може да се измислят такива слухове след тематичната песен, която направили за стабилните двойки с още 12 човека и това се видяло и чуло от обществото.

Люси обаче не крие, че злите езици ги разделят с Ани Хоанг от години и по всяка вероятност това ще продължи и занапред. От думите му става ясно, че двамата са много щастливи заедно и дори през ум не им е минавало за раздяла. В заключение определя тази клюка като чиста проба „срамота“.

снимка: инстаграм

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации