30.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юли 14, 2024

Недко на Тита вдигна ЧРД като сватба

Най-четени

Още публикации

Въпреки че не празнува кръгла годишнина, бившият ММА борец направи парти за 300 гости в елитно заведение, богато украсено с балони. Дрескодът бе златно, като любимата му също се бе барнала в мини пола в този цвят с тон с обувките на огромен ток. Златна бе и многоетажната торта, която пристигна на специална количка с искрящи свещи. Само хилядите салфетки, които гостите хвърляха по пеещата Тита бях в разрез с дрескода.

Двамата влюбени изживяха грозна раздяла, в която бе намесено дори домашна насилие, но след няколко месеца се събраха отново, като този път решиха да бъдат много дискретни за отношенията си. Затова и Тита не се показва в социалките с гаджето си и набляга на снимки само на бюста и дупето си.

„Вече се чувствам много щастлива. Мисля, че открих мъжа на мечтите ми и точно заради това не искам да издавам повече подробности, за да запазя хубавите неща за себе си“, каза красавицата преди няколко месеца в телевизионно интервю.

снимки: инстаграм

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации