11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, март 5, 2024

Базата на Детско-юношеската школа на Черно море грейна!

Най-четени

Още публикации

Черно море завърши втория етап от ремонта на базата на Детско-юношеската школа на клуба. Както вече съобщихме, реновирането преминава в няколко етапа. През годината бе подменено тревното покритие на терена с изкуствена трева на стадион „Корабостроител“, съблекалните и баните на академията.

Впоследствие бе затревен теренът за официални мачове на академията под Аспаруховия мост. Базата вече разполага с ново тренировъчно игрище с естествена трева и осветление, с размери 30 на 55 метра. Поставено бе осветление на изкуствения терен и на две тревни игрища с размери 95 на 50 метра. На пролет двата големи тренировъчни терена ще бъдат с нова тревна настилка.

Така през следващия сезон Черно море ще разполага с три големи терена и един малък с тревно покритие, както и маломерен с изкуствена настилка. Още в първите топли месеци на 2024 година ще започне освежаването отвън на сградата на стадион „Корабостроител“.

Последният етап се планира построяването на голям терен с изкуствена трева.

Целта пред ръководството на Черно море базата на „моряците“ да разполага с всички условия за развитието на футболни таланти, в което „зелено-белите“ са в Топ 3 на България през последното десетилетие.

снимка: ПФК Черно море

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации