16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, април 28, 2024

Питбул нападна жена до варненско училище

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Свирепо куче нападна жена в морската столица.

Лют скандал се разрази в междублоковото простанство до СУ „Гео Милев“ във Варна. Спорът бе между възрастна жена и младо момче, което разхождаше питбула си свободно.

До пререкания се стигна, след като кучето скача върху възрастната жена. Тя започва да вика срещу собственика да си хване кучето, докато той нехайно я успокоява, че кучето е кротко, видя репортер на Varna24.bg.

„Не може да си пускате кучето така да скача върху хората, уплаши ме!“, обясни възрастната жена, докато младежът я контрира с реплика: „Какво викаш, нищо не е станало“.

„А трябваше ли?“, пита жената и обяснява, че за всеки би било истински шок да види срещу себе си бягащо едро куче, което му се хврърля отгоре. Жената разтреперена напомни на собственика, че свободно пуснато куче може да му донесе доста солена глоба. 

Младежът върза питбула за успокоение на възрастната жена, но след като тя отмина отново го пусна свободно да тича, на метри от детска площадка и натоварена пътека.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации