13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Големите C-Block ще забавляват варненци в новогодишната нощ

Най-четени

Още публикации

Община Варна организира традиционния празничен концерт „Заедно в новогодишната нощ“ за жителите и гостите на града. Празничната програма ще започне в 22 часа на 31 декември и ще продължи до 2:00 ч. на 1 януари.

Специално за събитието на площад „Независимост“ ще бъде монтирана уникална за България 3D LED сцена, предвидени са и лазерни ефекти.

Празничната музикална програма е с участието на популярните изпълнители C-Block, които ще представят за първи път пред варненската публика ретро хитовете си Keep Movin’, So Strung Out, Time Is Tickin’ Away, Broken Wings, We Believe и др.

На сцената ще излязат още Стенли и неговите музиканти, които ще изпълнят незабравимите песни на група „Тангра“.

По традиция варненските артисти са преобладаваща част от програмата на концерта. Сред участниците са певицата Виктория Георгиева (Victoria), представила страната ни  в изданието на „Евровизия“ през 2021 година, финалистите от телевизионните музикални формати („Гласът на България“) Тино (TINO) и Александър Петров.

Сред участниците е и Симона Петрова – MONA  (от „България търси талант“), която ще излезе на сцената заедно с танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Варна“.

Водещи на събитието ще бъдат певицата Надежда Петрова /NADIA/и актьорът Емил Христов.

колаж: Будна Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации