9.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, февруари 21, 2024

Изненада! „Аз обичам България“ се завръща с нови капитани

Най-четени

Още публикации

Забавната игра се излъчваше дълго време по Нова телевизия, а капитан на един от двата протовникови отбора бяха Юлиян Константинов, който сега коментира плетки и рецепти при Гала. Срещу него бе сегашният евродепутат Андрей Слабаков. Водеща пък бе Евелина Павлов. След скандал през 20017 година оперният певец бе изгонен от формата заради прекалена експресивност, а мястото му зае Иван Ласкин, който вече е покойник. Кой ще заеме местата на предишните капитани на Нова, които няма как да пристанат на конкурента, от bTV не издават, но уточняват, че форматът няма да се промени и пак ще има два отбора, все от известни личности с капитани и един водещ.

Форматът на ITV Studios „I Love My Country“, който до момента е реализиран в 34 територии, ще заблести в ефира на bTV за първи път през пролетта на следващата година. В модерното студио с интерактивен под ще бъдат настанени две шумни, весели агитки, които ще подкрепят енергично двата отбора по време на играта. Отборите ще се състоят от обичани популярни личности, които ще бъдат ръководени от своите капитани. Свеж, артистичен, любознателен и различен ще бъде и водещият, който бързо ще се превърне в любим на всички в залата и пред екраните.

Новост обаче ще бъде оркестър и музика на живо. Любопитни, неочаквани, тематични, модерни и родолюбиви въпроси от различни сфери и теми на живота очакват двата отбора в седемте кръга на играта, сред които „Кутия на времето“, Super Box, „Колелото на живота“ и други. Динамична, интересна, енергична, с неочаквани обрати, с нови знания и изненади, „Аз обичам България“ ще донесе отлично настроение в пролетния ефир на bTV.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации