12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Елза Парини празнува два юбилея с шоу и с Емануела

Най-четени

Още публикации

Шоуто е на 7 януари догодина и ще се опита да проследи забавния и изпълнен с неочаквани ситуации живот на пиперливата Парини. От малкия град до големите сцени и ефира на радио Браво и високорейтинговите телевизионни програми. Режисьор и водещ на шоуто „50 години той – 30 години тя“ ще бъде дългогодишният й колега от радиото Димитър Горчев, с когото юбилярката заедно създава сценария за вечерта.

За място на събитието кралицата на вечерта се е спряла на Бургас, град в който има много близки приятели и почитатели, и с който кариерата е силно свързана. Просторната зала на „Клуб модерен театър“ ще събере всички гости и почитатели на пиперливата Елза. Желаещите да се сдобият с билет могат да го закупят от организаторите в клуб Хамелеон, Бургас.

От там издават, че в шоуто ще се включат DJ Теди Джорджо, DJ DIASS, DJ Пацо, комиците от шоу група Ала Бала с Кварталната Батка, певиците Емануела и Наташа Монева, балет Арт денс, както и много драг артисти, с които Елза е работила през годините. Сред тях са Мис Бони, Глориа Йорданова, Бина, Дженифър Бенедикшън, Камела Паркър и др.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации