31.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, юли 23, 2024

Хороскоп – 22 декември 2023

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Овен

Благоприятен ден за осъществяване на творческите ви планове и идеи. Упоритият ви труд ще бъде оценен подобаващо. Във всички случаи днес ви очаква успешно общуване на всички нива.

Телец

Телците ще проявят голяма активност за осъществяване на деловите си задачи и за постигане на личните си намерения, но в много случаи може да се говори за прибързване, недостатъчна предварителна преценка или грешен подход.

Близнаци

Денят ще ви донесе парични постъпления, които едни от вас ще спечелят от работа, а други ще получат от някого в дома си. За някои се очертава служебно пътуване.

Рак

Малко нервен и претоварен, но благодатен за делата, денят се свързва не само със сполучлива реализация в службата и бизнеса, но предоставя и чудесни възможности за партньорство по бъдещи проекти.

Лъв

Постарайте се трезво да прецените професионалните си възможности – очаква ви интересно предложение. В личен аспект е възможно да възникнат конфликти с любимия човек.

Дева

Ще се наложи да се мобилизирате. Внимавайте за своите постъпки и думи – те трябва да бъдат обмислени. Старайте се да контролирате емоциите си и да избягвате спорове с близките си.

Везни

За вас този ден се оказва значителен за парични печалби и за делови постижения. При някои възниква необходимост от спешни контакти с деловите партньори за осъществяване на бързи промени.

Скорпион

Ако сте приключили връзка скоро, останете сами известно време и не се хвърляйте в прегръдките на първия срещнат. Изчакайте и нещата ще си дойдат на мястото. Не подценявайте проблемите, а се погрижете за себе си.

Стрелец

Денят се оказва твърде успешен за контакти в обществото и за делови разговори. Последните определено ще вземат облика на преговори и ще сключите чудесно споразумение.

Козирог

Мнозина от Козирозите са определили този ден за среща с близки, приятели или влиятелни хора от деловите среди, за да стигнат до становище по интересуващ ги въпрос или ситуация. Темата най-често засяга въпрос от професионален тип.

Водолей

Проявете уважение към близките и приятелите си, а те в отговор ще ви помогнат да реализирате целите си. За да не се повторят проблемите с деловите ви партньори, е необходимо да си извлечете поука от старите грешки.

Риби

Днес можете да поставите добро и обещаващо начало по дела и задачи от финансов порядък за осъществяване на отлагани лични цели и за водене на делови преговори. За да намалите вероятността от пропуски при осъществяване на намеренията си, следва да програмирате задачите си и да ги изпълнявате последователно.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации