17.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 16, 2024

Времето във Варна – 23 декември 2023

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Жълт код е обявен за района на Варна за събота. Ще духа силен силен вятър скорост 14-19 m/s (50-69 km/h), и пориви до 24 m/s (90 km/h).

Днеснад Черноморието облачността ще е значителна, главно по северно крайбрежие ще има валежи от дъжд, които до вечерта ще спрат. Ще духа силен и бурен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 9°-13°. Температурата на морската вода ще е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 23 декември слънцето във Варна изгрява в 7:38 часа и залязва в 16:36 часа. Продължителността на деня е 8 часа и 58 минути. Фаза на луната е четири дни преди пълнолуние.

Във вътрешността на страната ще е предимно облачно, в Северна България на места с валежи от дъжд, в Лудогорието и Предбалкана – от дъжд и сняг, които до вечерта ще спрат. Ще е ветровито със силен, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина бурен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 7° и 12°, в София – около 7°.

В планините облачността ще е значителна, главно в масивите от Западна България с валежи от сняг. Ще духа бурен и ураганен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 4°, на 2000 m – около минус 5°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации