20.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, април 28, 2024

Мъж задигна диамантен пръстен за 5 бона от магазин

Най-четени

Още публикации

снимка: архив Будна Варна

Случаен клиент успя да отмъкне пръстен с 5-каратов диамант от бижутерски магазин, намиращ се в мол „Галерия“ в Бургас. Кражбата е станала посред бял ден. Непознатият влязъл в магазина, за да разгледа бляскавите изделия. Обяснил на продавачката, че търси „подарък“ за специален човек.

Мъжът не говорел български език, продавачката пък трудно разбирала какви са намеренията му, тъй като не знаела нищо на арабски. Започнала да му показва различна стока – колиета, гривни и обеци. Клиентът обаче си харесал един от най-скъпите пръстени – с 5-каратов диамант.

Бижуто струвало около 5 хил. лв., а формата му веднага го впечатлила. Пръстенът бил изящество, което заради големината и квадратната форма на минерала, се забелязвало отдалеч, пише Флагман.

В един момент, докато се суетяла продавачката, чужденецът грабнал зашеметяващия дизайнерски пръстен и избягал в неизвестна посока. Жената веднага подала сигнал на тел. 112 и разказала подробно какво се е случило в магазина. За секунди районът около мол „Галерия“ се напълнил с ченгета. Търговският център бил щателно претърсен, но от случайния клиент нямало и следа. Иззети са всички камери за видеонаблюдение и крадецът се издирва.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации