8.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, март 4, 2024

Ива Софиянска роди при спасителя на Светлана Гущеров

Най-четени

Още публикации

Вторият син на бившата телевизионерка, който тя кръсти на баща си Стефан, дошъл на бял свят на 8 октомври и е бил почти на 15 дни, когато майка му обяви официално, че е родила трето дете на единствения син на Васил Божков. Hotnews.bg видя, че Ива е родила при един от най-предпочитаните родни лекари сред елита. Васил Дяволов е медикът, спасил децата на Светлана Гущерова.

Преди време в емоционално интервю милионерската съпруга призна, че именно на Дяволов дължи живота на наследниците си, които били в кувьоз.

„Проф. Слънчева и д-р Дяволов ми спасиха и трите деца. Как може и трите ми деца да са в кувьози? И Добри, и Кристиян-Валентин се родиха с проблеми с бялото дробче. И досега съм в стрес, проверявам ги постоянно – дишат ли, не дишат ли, не смея да ги оставя да спят с играчки, гледам всичко около леглата им да е разчистено. Даже се будя през нощта да ги проверявам дали дишат. Купила съм си дори машинка, която отчита дишането им“, сподели с огромно вълнение Светлана преди да стане майка за четръти път.

При медика родиха още Стефани Обарайду, която бе синоптичка в Нова и още няколко телевизионерки.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации