16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Трагедия! Внезапно почина първото бебе на 2023 година

Най-четени

Още публикации

Неописуема трагедия сполетя семейството на първото бебе на 2023 година. Първото бебе, проплакало у нас през 2023 година, е починало. Извършен е медицински преглед и не са установени данни за насилствена смърт и травматични увреждания.

12-месечно бебе е починало в Сапарева баня, съобщиха от МВР. Сигнал в полицията за смъртта е подаден от Спешна помощ в града на 25 декември. Същият ден около 17:00 чака в лекарски кабинет родителите, които са от кв. Гюргево, завели вече починалото си бебе, съобщава “Флагман”.

При извършения медицински преглед не са установени данни за насилствена смърт и травматични увреждания. По първоначални данни смъртта е настъпила вследствие на задушаване, бебето било намерено похлупено по лице на възглавницата си, възможно е да е пъвърнало храна.

Според местни медии това е първото бебе на годината за 2023 година за Община Сапарева баня. Проплакло е в първите часове на 1 януари т.г.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации