18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 4, 2024

Гери-Никол посреща Нова година във вилата на Пабло Ескобар (снимка)

Най-четени

Още публикации

Гери-Никол се избави от валежите и калта в България и се отправи на ваканция към далечно Мексико. Това става ясно от нейни видеоклипове в социалната мрежа Instagram, където пищната певица се похвали, че се намира не къде да е, а във вилата на наркобарона Пабло Ескобар – “Каза Малка”.

Луксозната вила на трафиканта е разположена в град Тулум. Нощувката в “Каса Малка” струва на 500 долара на вечер, но мераклиите да спят в спалнята на Ескобар броят по 1 500 долара.

Хотелът е истинска атракция, тъй като се намира в най-красивата част на полуостров Юкатан на Карибския бряг и се радва на завидно уединение. Той е построен със стени, издържащи на куршуми, а под него има подземни коридори, които при нужда да осигурят бързо бягство на най-известния наркобарон. Кранчетата на чешмите и рамките на огледалата във вилата са позлатени, пише Телеграф.

Именно този лукс е привлякъл Гери-Никол в Мексико, където тя преяжда с октоподи, миди и скариди на плажа и се наслаждава на последните дни от 2023-та година.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации