22.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, юни 18, 2024

Тази вечер Варна посреща новата година със C-Block

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Община Варна организира празничния концерт „Заедно в новогодишната нощ“. Програмата ще започне в 22:00 часа на 31 декември и ще продължи до 2:00 ч. на 1 януари. Концертът ще се проведе на площад „Независимост“, където ще бъде монтирана 3D LED сцена. Ще има и лазерни ефекти.

Празничната музикална програма е с участието на популярните изпълнители C-Block, които ще представят за първи път пред варненската публика ретро хитовете си Keep Movin’, So Strung Out, Time Is Tickin’ Away, Broken Wings, We Believe и др. 

На сцената ще излязат още Стенли и неговите музиканти, които ще изпълнят хитовете на група „Тангра“. Сред участниците са певицата Виктория Георгиева /Victoria/, финалистите от телевизионните музикални формати /“Гласът на България“/ Тино /TINO/ и Александър Петров. 

Сред участниците е и Симона Петрова – MONA /от „България търси талант“/, заедно с танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Варна“.  Водещи на събитието ще бъдат певицата Надежда Петрова /NADIA/ и актьорът Емил Христов.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации