14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Първо заседание за 2024 година на Общински съвет Варна

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Варненските общински съветници се събират на първо заседание за 2024 г. То ще се проведе на 4 януари (четвъртък) в зала „Пленарна“ и ще започне в 9 ч.

Сесията на местния парламент може да се проследи в YouTube канала на ОбС – Варна.

Дневният ред се състои от седем точки.

Първата точка е класическа – питания и отговори на питания. Втората е разглеждане на предложения за решения от Вр.К „Опазване и възпроизводство на околната среда“ за одобряване актуализация на Стратегическа карта за шум в околната среда на агломерация Варна.

Третата е избор и упълномощаване на представители на Община Варна в общите събрания на дружествата с акционер/съдружник Община Варна.

Даване на съгласие председателят на Общински съвет – Варна да членува в Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България (НАПОС) е 4-ата точка.

В 5 т. ще се определи представител на Общински съвет – Варна в Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), а шестата е за промени в съставите на постоянни, временни и специализирани комисии към Общински съвет – Варна.

Заседанието ще завърши с дискусия с гражданите.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации