13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Тежка катастрофа край Русе

Най-четени

Още публикации

Днес в 12:20 ч., чрез ЕЕН 112, е постъпил сигнал за ПТП на главен път I-5 (Русе – Бяла) в района на км 44+000 /участъка между с. Волово и гр. Борово/. На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и спешна помощ, съобщават от ОДМВР-Русе.

Според първоначалните данни румънски автобус, управляван от водач на 36 г., движещ се в посока гр. Бяла, на ляв завой се удря странично с движещ се в обратна посока /към гр. Русе/ турски товарен автомобил „Ивеко“, управляван от 50-годишен мъж. След удара автобусът е напуснал пътя вдясно по посока на движението си.

При произшествието са пострадали водачът на автобуса и пътници, има 10 човека отведени в болница в Русе, други са прегледани на място.

Заради инцидента полицията е създала временна организация на движението през обходни маршрути: Обретеник – с. Ценово – Гара Бяла, както и Борово – с. Батишница – главен път I-5.

Причините и обстоятелствата довели до ПТП предстои да бъдат изяснени. На местопроизшествието се извършва оглед от полицията.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации