12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Комедията „Роднини“ с Николай Урумов на 30 януари във ФКЦ

Най-четени

Още публикации

Комедията „Роднини“ отново във Варна на 30 януари в зала 1 на ФКЦ

В ролята на главния герой ще се насладим на играта на Николай Урумов, който създава неповторим и забавен образ на старец, който се опитва да свърже различните генерации в семейството. Николета Малчева и Константин Николов също изпъкват с карикатурните си образи на брат и сестра, които са твърде заети със своите проблеми, за да се притесняват за другите. Дамяна Тодорова допълва отличната игра на актьорите в ролята на любимата и мъдра баба, която се опитва да създаде хармония във всяка ситуация.

Какво събира едно семейство? Дали приемаме роднините си – желани или не – такива каквито са? Кое прави семейството – семейство? Това са въпроси, които не си задаваме в забързаното ни ежедневие, сред вълната от излишна информация, която ни залива.

И изведнъж… животът ни ги задава, искаме или не. Как да отговорим? В комедията на Орлин Дяков с участието на Николай Урумов, Николета Малчева, Константин Николов и Дамяна Тодорова „Роднини“, ние задаваме точно тия въпроси. И някак ни се иска след представлението и зрителите, всеки сам за себе си да има отговор. Разбира се, всичко е поднесено с неподправено чувство за хумор и, докато се смеем на героите, няма как да не се видим като в огледало.

Комедията „Роднини“ ще бъде представена във Варна на 30 януари от 19.00 часа в зала 1 на ФКЦ. Билети могат да бъдат закупени от касите на Българан, Фестивален и конгресен център и Дворец на културата и спорта.


Онлайн билети от ePortal.BG – ТУК

снимка: театър „Българан“

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации