16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Екшънът: Изоставен Ромео отвлече любимата и я скри при приятел

Най-четени

Още публикации

снимка: архив Будна Варна

Задържаха двама мъже за взлом, побой и отвличане в разградското село Веселина. Мотивът за похищението е личен – единият от извършителите е имал кратка любовна авантюра с отвлечената жена и искал да я продължи. Това обясни пред Lupa.bg наблюдаващият прокурор по случая Сезгин Османов.

Жената, разбила сърцето на мъжа, е на 44 г. Зад гърба си имала дълъг брак – цели 25 години живяла с партньора си и в момента, в който се разделила с него, срещнала човека, който я отвлече. Заживели заедно, но след 20 дни тя преценила, че не са един за друг и го напуснала. Помолила сестра й да я подслони, но тя й отказала. Помолила дъщеря си, но и тя й отказала. Тогава неин познат я поканил у тях, докато си стъпи на краката.

„Мъжът твърди, че са били само приятели и не са имали интимни отношения. Въпреки това е бил нападнат от човека, който е влюбен в нея“, разказа прокурор Османов.

За отвличането й помогнал и трети човек – той е закарал двамата похитители при жената. Пред разследващите твърдял, че не е знаел за плана. След като жената вече била изведена от жилището на нейния познат, била откарана в дома на помагача в отвличането й.

Нападнатият мъж се обадил на полицията, за да разкаже за случилото се. Двамата похитители били открити в село Райнино.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации