20.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Времето във Варна – 14 януари 2024

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Днес над Черноморието ще бъде слънчево, следобед с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 5° и 8°. Температурата на морската вода е 6°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През нощта ще бъде ясно. Западният вятър ще отслабне и ще започне да се ориентира от югозапад. Минималните температури ще остават сравнително ниски, преобладаващите ще бъдат между минус 7° и минус 2°, в София – около минус 6°.

Утре ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от запад-югозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще бъдат между 5° и 10°, в София – около 5°.

Над планините ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 2°, на 2000 метра – около минус 4°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации