16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, април 28, 2024

Фенове на „Моряците“ скочиха на БФС

Най-четени

Още публикации

снимка: архив Будна Варна

Националният фен клуб на Черно море изрази остра позиция срещу БФС във връзка с програмата на мача с Лудогорец. Както вече стана ясно, в първия кръг от пролетния дял на шампионата „моряците“ гостуват в Разград в делничен ден, какъвто е понеделник, при това в работно време (16 ч).

„Ние от Национален фен клуб Черно море Варна ,категорично осъждаме подобни действия от страна на футболното ръководство!
Не е нормално БФС да се съобразява с един-единствен отбор и с неговите прищевки. Нелогично е мачът между първия и втория в efbet Лига да се играе първо в работен ден и второ в час, в който е ощетен отборът гост – в случая Черно море. Призоваваме БФС да спре да слугува на определени отбори, след като по правило всички тимове са равни. Вземете разумно решение, за да не последват неразумни действия, от които никой няма да спечели.
Футболът беше за феновете, а от дълго време се опитвате мачовете да се играят пред празни трибуни и затворени стадиони“.

ВСИЧКИ В РАЗГРАД!

ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА!“

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации