14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Брат Рълев заби мадама

Най-четени

Още публикации

По-малкият Рълев отскоро има връзка с истинска красавица на име Ивайла. Двойката официализира авантюрата си преди няколко дни, след като качи любовен кадър в социалната мрежа. Завоеванието на малкия Рълев е топхубавица. Блондинката е от София и най-вероятно двамата с Николай се забиват в столицата, където участникът от „Игри на волята“ учи.

Мацката опитва да бъде инфлуенсър. А заради чаровния си вид събира все повече последователи в мрежата. Ивайла е напълно натурална хубавица – няма корекции по лицето и тялото си. Най-големият й чар е ослепителната усмивка, с която може да разтопи и айсберг.

Николай така и не успя да влезе в същинската част от „Игри на волята“. Той влезе в шоуто заедно с брат си Иван, но двамата бяха разделени. Николай попадна на острова на племето „Изгубени“, докато по-големият му брат влезе в един от основните три отбора. Малкият Рълев имаше трудности с глада и жегата и напусна шоуто още в началото по медицински причини. За разлика от него брат му Иван надви всички на арената и грабна чека от 100 бона. Но както е казал мъдрецът, на един им върви в любовта, на други в игрите. Това важи в пълна степен за братята Рълеви. Шампионът Иван удря греда след греда на любовния фронт за разлика от по-малкото си братче, което се носи на крилете на любовта със знойната Ивайла, пише „България Днес“.

снимка: инстаграм

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации