21.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, май 7, 2024

Тази вечер: Над 500 души ще танцуват в благотворителен концерт за повече варненчета

Най-четени

Още публикации

Благотворителен концерт „Моряците за повече варненчета“ ще се проведе днес, 21 януари, съобщават от варненския клуб за народни танци „Моряците“.

Събитието е под патронажа на кмета на Варна Благомир Коцев и ще се проведе от 19.00 ч. в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта.

За 11-а поредна година клубът за народни танци обединява усилията на всички свои хореографи и танцьори в името на благотворителна кауза.

След невероятния успех на кампанията миналата година и събрани над 45 000 лв, тази година „Моряците“ застава зад Фондация „Искам бебе“ с надежда да помогнат на повече двойки от Варна да сбъднат съкровената си мечта и да имат свое дете.

И тази година сърцатите танцьори от клуба ще разведат публиката из всички краища на България с прекрасните български народни танци. На сцената ще излязат над 500 души на възраст от 4 до 84 години, някои от които танцуват от само три месеца.

Все още има налични билети с цена 15 лв., които ще се продават и на място на входа на Двореца на културата и спорта от страната на бул. „Княз Борис“ след 17:30 ч., съобщават организаторите.

Вратите ще отварят в 18:15 ч.

снимка: live.varna.bg

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации