15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Започва ремонт на бул.“Атанас Москов“

Най-четени

Още публикации

От профила във „Фейсбук“ на Николай Костадинов, кмет на Район „Владислав Варненчик“:

Уважаеми съкварталци, започва цялостният ремонт-реконструкция на бул. „Атанас Москов“, в частта му от кръговото на бул.“Вл.Варненчик“ (под „Метро“) до пресечката с ул. „Уста Кольо Фичето“, със срок на изпълние – месец юли!

Ремонтът е необходим, дългоочакван и включва, освен дейностите по полагане на нов асфалт и подмяна на подземните комуникации, в т.ч. и подмяна съществуващата канализация с такава с по-голям дебит, изграждане на нови тротоари, ново лед осветление, хоризонтална и вертикална маркировка и още и още… В тази връзка ви информирам, че строителството ще започне поетапно от западното платно за движение (посока – юг), а трафикът ще бъде насочен през източното платно – в двете посоки, в последствие- обратно.

Това е предпоставка за затруднено преминаване по булеварда и образуване на задръствания, най-вече в пиковите часове. Съветвам ви, да избирате алтернативните маршрути, в посока от и към нашия Район, докато вървят СМР! Предварително се извинявам за причиненото неудобство и моля за вашето търпение, но ще бъде за хубаво – още една изцяло обновена и реконструирана, основна за Района артерия! Благодаря за разбирането!

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации